Activiteiten Herfstvakantie

27 Oct 2022, 10.30 - 15.00

Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie worden er volop activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Iedere dag is de kinderboerderij geopend van 10.00-16.30 uur. Ook op maandag! Tussen de middag naar huis hoeft niet, blijf gezellig lunchen of kom je eigen mini pannenkoekjes bakken!

Donderdag 27 oktober dierenochtend voor dierenvriendjes. Op deze ochtend (10.30-12.45 uur) kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar meehelpen met het verzorgen van de dieren samen met de dierverzorger, dieren knuffelen in de knuffelhoek, samen een leuk spel doen en knutselen. Afsluiting met een lekkere pannenkoek en een glas melk of limonade!

‘s middags Workshop foamklei, vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur een leuke workshop waarbij gewerkt wordt met foamklei en verschillende figuren/ dieren van verschillende materialen naar keuze om te versieren hiermee.

Vrijdag 28 oktober, Workshop bijenwas tekening maken tussen 10.30-13.00 uur
Vandaag kunnen kinderen aan de slag met bijenwas of te wel encaustic art! De kinderen versieren met gekleurde blokjes bijenwas, die ze verwarmen met een klein strijkijzertje, een afbeelding van een paddestoel, herfstblad, egel, uil, pompoen of ander herfstfiguur. Alle kinderen kunnen iets unieks maken, geen afbeelding wordt hetzelfde.

Voor alle activiteiten geldt; graag van te voren opgeven, dit kan tot een dag van te voren via www.kinderboerderijgouda.nl. Hier kunt u ook meer informatie krijgen over de activiteiten en de bijbehorende bijdrages.

Op alle dagen kan er in de Deel tussen 10.00 uur en 16.00 uur ook zelfstandig geknutseld worden.


Overige evenementen

@kiboActief