Voorronde NK stoepranden

04 May 2022, 14.00 - 16.00

Stoepranden is een superleuk spel om buiten te doen, voor jong en oud. De Ulebelt organiseert op woensdag 4 mei een voorronde voor de NK Stoepranden, om meer aandacht te vragen voor buitenspelen. De Ulebelt is één van de 100 locaties in Nederland waar de voorronden van de nationale kampioenschappen Stoepranden plaatsvinden. Jantje Beton is de grote inspirator achter de kampioenschappen stoepranden. Tot 1 september vinden overal in het land voorronden plaats.

Hou jij ook van stoepranden en heb je zin in een potje stoepranden? Kom dan naar de Ulebelt op woensdag 4 mei. Tussen 14 en 16 uur organiseren we korte wedstrijdjes. Alle deelnemers krijgen in elk geval een certificaat van deelname. In de zomervakantie houden we ook nog voorronden. Uiteindelijk is er voor twee kinderen een ‘gouden ticket’; die toegang geeft tot de kampioenswedstrijd in het openlucht Museum op 18 september. De ‘golden tickets’ zijn er in twee leeftijdscategorie (6-10 jaar, 11-14 jaar), en worden uitgedeeld aan de twee kinderen die het meest sportief hebben meegedaan. Meedoen is natuurlijk het leukste!

We hebben van Jantje Beton drie sets stoepranden ontvangen, om te kunnen spelen. Stoepranden is voor iedereen leuk om te doen. Zin om mee te doen? Geef je op via de website van de Ulebelt!


Overige evenementen

@kiboActief