Kijk op het kinderboerderijen nieuws

Februari 2023 – Nieuws wordt op ieder moment gemaakt en is overal en op allerlei manieren te volgen. Hoe komen kinderboerderijen in het nieuws? Welke onderwerpen doen er (dit jaar) toe? Welk beeld ontstaat daar uit?

Erik Franken en Hans de Rijk, met totaal bijna 70 jaar kinderboerderij werk ervaring, hebben in 2023 het kinderboerderijennieuws gespot.

In de podcast aflevering ‘Kijk op het kinderboerderijen nieuws editie 2023’ proberen Hans en Erik het jaar 2023 te duiden a.d.h.v. nieuwsberichten en ook nog  ontwikkelingen in 2024 te voorspellen.

In een bijbehorend overzicht zijn besproken artikelen, feiten & cijfers van de sector en meer te vinden. Het is geen volledige weergave van alles wat verschenen is maar een blik op bijzondere, opmerkelijke, afgezaagde, aparte en opvallende berichten. Om bij te dragen aan een stukje kinderboerderijgeschiedenis.

Wil je het overzicht ontvangen, een reactie geven of nieuws delen? Stuur een email naar info@kinderboerderijenactief.nl

Kinderboerderijen bestaan al zo`n 80 jaar. Volgens Wikipedia is de eerste in Artis gestart in 1939. Veel meer inhoudelijke geschiedenis is er op de Wikipedia pagina (nog) niet te vinden. Dus moet er meer kinderboerderij geschiedenis geschreven of beschreven worden. Terugkijken in de geschiedenis geeft ook inzicht in ontwikkelingen. Waar kom je vandaan? Wat is belangrijk?

@kiboActief