informatiebijeenkomsten rookvrije speelplek

Samen met NUSO / Jantje Beton zal KinderboerderijenActief de komende periode informatie bijeenkomsten organiseren. Op deze bijeenkomsten krijgt u handvatten om de weg naar een rookvrije speelplek goed af te kunnen leggen. Er is volop gelegenheid om ‘hobbels’ in de lokale situatie naar voren te brengen en vragen te stellen.

De data / locaties zijn:
In deze Corona periode is het lastiger om een fysieke bijeenkomst te organiseren. Na de zomervakantie zal een digitale bijeenkomst georganiseerd worden. Samen met de NUSO/Jantje Beton zullen we op 2 momenten, overdag en een avond moment, een digitale bijeenkomst (webinar) organiseren waar belangstellenden aan deel kunnen nemen (deelname gratis). Ervaringen van andere kinderboerderijen / speeltuinen worden gedeeld. Duur van de webinar is een uur (vanaf thuis of de werkplek eenvoudig om aan deel te nemen). Belangstelling om deel te nemen? Geef dit door via info@kinderboerderijenactief.nl

Aanmelden of doorgeven belangstelling voor nog te bepalen data kan via info@kinderboerderijenactief.nl met vermelding van naam deelnemer en kinderboerderij/speeltuinvereniging.
Deelname is gratis (max 2. personen per kinderboerderij)

Eerdere bijeenkomsten en media aandacht
Bij de bijeenkomst in Breda (13 maart 2019) was een journalist van BN de Stem aanwezig. Lees hier het artikel

2 Haagse kinderboerderijen rookvrij (29 aug 2019) bericht en filmpje bij Den Haag FM

Terug naar pagina rookvrije kinderboerderijen

@kiboActief