Juni Crowdfundingsmaand Kinderboerderijen

Juni is crowdfundingsmaand voor kinderboerderijen.
Deze maand zijn 24 kinderboerderijen druk bezig met de crowdfundingsactie: Kinderboerderijen Actief Toer. De crowdfundingmaand wordt voor de 3e keer georganiseerd.
Iedere kinderboerderij spaart om een eigen wens in vervulling te laten gaan. Om alle wensen in vervulling te kunnen laten gaan is ruim €26.000 nodig.
Gedurende de maand worden er allerlei activiteiten op de kinderboerderijen georganiseerd. Op die manier willen de kinderboerderijen zoveel mogelijk geld ophalen en laten zien wat voor geweldige en veelzijdige ontmoetingsplek de kinderboerderij is.

Een donatie voor een leuke tegenprestatie
Via  www.voorjebuurt.nl/kinderboerderijen kan iedereen een donatie doen om mee te helpen aan de realisatie van de spaardoelen. De kinderboerderijen hebben hun best gedaan om aantrekkelijke tegenprestaties aan te bieden.

Deelnemende kinderboerderijen
Dit jaar doen 24 kinderboerderijen in Nederland mee aan de actiemaand. Iedere kinderboerderij heeft een eigen spaardoel. Het overzicht is te vinden op www.kinderboerderijenactief/actief-toer

Supporters
De kinderboerderijen Actief Toer wordt gesteund door een aantal supporters. Fonds 1818 en Fonds Westland verdubbelen het opgehaalde bedrag van de kinderboerderijen in hun werkgebied. 1 euro is dus 2 euro waard! Wecycle, Vet-recycle-het, Reshare, Tractor Ted en Kinderzwerfboek supporteren de toer met extra aandacht of activiteiten.

Successen uit het verleden
In 2014 en 2015 is ruim €59.000 bij elkaar gespaard voor de spaardoelen. Deze actiemaand heeft bewezen kinderboerderijen te kunnen helpen bij werving van financiën voor mooie spaardoelen. De kinderboerderijen worden als ontmoetingsplek voor jong en oud zo nog aantrekkelijker.
Kinderboerderijen die meedoen aan deze maand tonen een stukje ondernemingszin en werken zo ook aan het toekomstbestendiger maken van hun eigen kinderboerderij.

De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van Stichting Ondernemende Kinderboerderijen 

27 mei 2016


Overig nieuws

@kiboActief