Nieuws

Na 3e week crowdfunden Kinderboerderijen Actief Toer 58,1% €€ binnen

Na 3 weken crowdfunden begint duidelijker af te tekenen wie de laatste anderhalve week nog goed zijn best moet doen om het doelbedrag te halen en wie de bestelling al (bijna) kan gaan plaatsen. Er is €26.803,17 binnen, dit is 58,1% van het totale doelbedrag.

Vet recycle het heeft iedere deelnemende kinderboerderij met een vetinzamelbak €10 gedoneerd. Totaal 26 kinderboerderijen met een inzamelbak maakt een mooie donatie van €260.

Het aantal donateurs is de laatste week goed gestegen, van189 vorige week naar 358 nu.

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden staat nog steeds bovenaan met het hoogste totaalbedrag (€3568,83 = 89%). Afgelopen week is ook Stichting Kinderboerderij Voorschoten aangesloten als deelnemer. Onlangs is bij een inbraak een groot geldbedrag gestolen, dankzij een initiatief crowdfunden zij deze maand mee en komen door 87 donaties al op een bedrag van €1460

 

Op driekwart van de actieperiode hebben 22 kinderboerderijen de grens van 50% spaardoel inmiddels overschreden, daarvan hebben 12 boerderijen ook de 75% grens achter zich gelaten. Na de 3e week hebben al 6 kinderboerderijen de grens van 100% bereikt.

Een compleet overzicht per spaardoel is te vinden bij Voor je Buurt https://www.voorjebuurt.nl/special/kinderboerderijen/   In een aantal steden is de actie ook goed zichtbaar op straat (zie foto)

Volg de actuele ontwikkelingen via Facebook

25 juni 2017

Na 2e week crowdfunden 42,2% €€ binnen

Na 2e week crowdfunden 42,2% €€ binnen

De campagnes beginnen nu goed op gang te komen. Vele activiteiten die bijdrages opleveren worden georganiseerd, inclusief voorleesmomenten met Kinderzwerfboek

Na 2 weken actiemaand crowdfunden / Kinderboerderijen Actief Toer door kinderboerderijen is 42,2% binnen van het totale doelbedrag. Het aantal donoren is met 76 gestegen tot 189.
Kinderboerderij De Goudse Hofsteden heeft de koppositie overgenomen t.a.v. het aantal donateurs: 33x

De 100% grens is deze week door 1 kinderboerderij doorbroken, Kinderboerderij De Kooi staat dankzij een grote donatie op 110% en heeft nu aanvullende ideeën voor het extra geld.

Op ongeveer de helft van de actieperiode zijn er nog 5 kinderboerderijen die nog geen donatie hebben weten te scoren.
Van de 36 deelnemende kinderboerderijen hebben 14 inmiddels zoveel donaties binnen dat ze op 50% of meer van hun spaardoel staan.
Kortom heel veel kinderboerderijen lopen op schema, enkele moeten nog flink aan de slag!
Een compleet overzicht per spaardoel is te vinden bij Voor je Buurt https://www.voorjebuurt.nl/special/kinderboerderijen/

Volg de actuele ontwikkelingen via Facebook

16 juni 2017

Na 1 week crowfunden 16,6% binnen

Na een week actiemaand crowdfunden door kinderboerderijen is 16,6% binnen van het totale doelbedrag. Het aantal donoren is met 99 gestegen tot 113.
Per kinderboerderij is het heel verschillend. Een paar voorbeelden:
Kinderboerderij De Wilgenhof Rotterdam is goed op weg en heeft €1830,59 binnengehaald (=40% doelbedrag). Zij hebben dan ook de meeste donateurs (20)
Het rattenhok doel van Gagelsteede Utrecht heeft €35 (= 2% doelbedrag) binnen en kan nog wel wat extra donateurs gebruiken.
Natuurboerderij De Brinkhorst Amersfoort heeft €545 binnengehaald voor de natuurspeeltuin (=11% doelbedrag)
Kinderboerderij de Maten Apeldoorn gaat lekker. Zij zitten op 38% van hun doelbedrag (nu €170 binnen)
Balijhoeve Stadsboerderij Zoetermeer gaat goed €330 binnen (=41% van doelbedrag)
Stadsboerderijen Den Haag `t Waaygat is er bijna met €394 zitten zij op 99% van hun spaardoel. Mede dankzij de verdubbelingsbijdrage van Fonds 1818

Maar er is voor iedere deelnemer nog ruim 3 weken actie te voeren om het spaardoel te bereiken. Een compleet overzicht per spaardoel is te vinden bij Voor je Buurt https://www.voorjebuurt.nl/special/kinderboerderijen/

Volg de actuele ontwikkelingen via Facebook

8 juni 2017

@kiboActief