Nieuws

Spaardoelen Kinderboerderijen Actief Toer 2019 realiseerbaar

Juni was weer een succesvolle crowdfundingsmaand voor kinderboerderijen.
Afgelopen maand hebben 24 kinderboerderijen zich ingespannen voor de crowdfundingsactie: Kinderboerderijen Actief Toer. Deze actiemaand werd voor de 6e keer georganiseerd.
Totaal hebben de deelnemende kinderboerderijen uit Noord Brabant, Utrecht en Zuid Holland €21.211,05 binnengehaald met acties, activiteiten en donaties van bezoekers en bedrijven. Bij een deel van de kinderboerderijen werden de donaties verdubbelt dankzij een bijdrage van Fonds 1818.

Acties en support
In 2019 is een nieuw element toegevoegd aan de Actief Toer maand: het vaderdagontbijt.
Op vaderdag exclusief aanschuiven voor een lekker ontbijtje op de kinderboerderij! Twee kinderboerderijen hebben dit jaar het succesvol georganiseerd met een bijdrage van Picnic.
Dankzij het beschikbaar stellen van hooipellets door Tilpellets konden de boerderijdieren goed bijgevoerd worden en leverde de verkoop ook nog extra op voor het spaardoel.
Boerenvee, het tijdschrift voor dierenliefhebbers, heeft ruimschoots aandacht gegeven aan de toer en deelnemers en zo volop bijgedragen aan de zichtbaarheid van de acties.
Ook een aantal andere supporters ondersteunende de kinderboerderijen tijdens deze actiemaand bij het behalen van de spaardoelen: Kinderzwerfboek, Marne Drukkers en Jantje Beton.

Spaardoel realiseren
Nu de financiën voor de meeste spaardoelen binnen zijn, kan gestart worden met het realiseren van het spaardoelen.
De doelbedragen zijn bijeengebracht met hulp van heel veel mensen en bedrijven en stelt de kinderboerderij in staat om de geweldige en veelzijdige ontmoetingsplek die de kinderboerderij is nog verder uit te bouwen.

Ondernemende kinderboerderijen
Deze actiemaand heeft wederom bewezen kinderboerderijen te kunnen helpen bij werving van financiën voor mooie spaardoelen. De kinderboerderijen worden als ontmoetingsplek voor jong en oud zo nog aantrekkelijker. Kinderboerderijen die meegedaan hebben aan deze maand tonen een stukje ondernemingszin en werken zo ook aan het toekomstbestendiger maken van hun eigen kinderboerderij. Meer info www.kinderboerderijenactief/actief-toer

De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen.

Boerenvee actie voor donateurs en dierenliefhebbers!

Help de kinderboerderijen het Kinderboerderijen Actief Toer spaardoel te halen door een donatie te doen! SMS gratis geit naar 4004 en we sturen je een sms met link terug. Elke donatie is van harte welkom!

En goed nieuws voor iedereen die voor 1 juli een donatie doet en na het doen van een donatie een email adres achterlaat voor het ontvangen van een nieuwsbrief:
zij maken kans op één van de drie gratis proefabonnementen op Boerenvee, hét tijdschrift voor liefhebbers van boerderij- en andere hobbydieren!

(De 3 winnaars worden 1 juli gekozen en krijgen bericht via de email)

Meer Boerenvee en kinderboerderijen

Succesvol weekend voor spaardoelen

Afgelopen weekend hebben diverse kinderboerderijen activiteiten i.h.k.v. de Kinderboerderijen Actief Toer gehouden. Vaderdagontbijt op verschillende kinderboerderijen hebben een honderden euro`s opgebracht voor het spaardoel. Tijdens de open dag op Kiboe (Poeldijk) is er €180 bij elkaar gebracht voor herkenbare kleding voor vrijwilligers (spaardoel).

De totaalstand is nu €3006,65. Een exact en actueel overzicht per boerderij is te zien op kinderboerderijenactief.nl .Later deze later deze maand komt de verdubbeling van Fonds 1818 daar nog eens bij!

@kiboActief