Nieuws

1e vier boven 100%

De Kinderboerderijen Actief Toer, crowdfundingsmaand kinderboerderijen, is 2 weken bezig en de eerste 4 kinderboerderijen hebben hun doel meer dan bereikt: 100% van het bedrag is binnen.

Vier Haagse boerderijen hebben dit al behaald (Nijkamphoeve, Reigershof, `t Waaygat en Woelige Stal). Voor de meeste andere kinderboerderijen wordt het de 2e helft van de maand nog flink actievoeren en werven.

In totaal is na week 2 €14.525 binnen.

Ga naar de overzichtspagina van alle projecten voor een actuele stand

Goede start 1e week crowdfunding

Bijna 40 kinderboerderijen doen mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer. Dé speciale crowdfundingmaand voor kinderboerderijen. Dit jaar is de 5e editie van de Kinderboerderijen Actief Toer.

Tijdens de Kinderboerderijen Actief Toer spaart iedere kinderboerderij om een specifieke wens in vervulling te laten gaan. Van nieuwe kippenhokken, een koeienborstel, speelattributen op erf tot de aanleg van een natuurpad. In totaal hebben de kinderboerderijen €34.167 nodig om alle spaardoelen te realiseren.

Na 1 week is gemiddeld 14,7% van het totaalbedrag binnen €5056. Dat betekent de komende weken nog volop in actie om de spaardoelen te bereiken. Meer informatie over deelnemers en spaardoelen www.kinderboerderijenactief.nl/actief-toer

Gianni Romme supporter Kinderboerderijen Actief Toer

Oud-schaatser en Olympisch Kampioen Gianni Romme is supporter van de Kinderboerderijen Actief Toer.

Met enthousiasme vertelt hij waarom deze actiemaand zo belangrijk is. Wil jij weten wat hij te vertellen heeft?
Bekijk het Filmpje

Als sporter weet hij ook hoe belangrijk bewegen is. Daarom roept hij iedereen op om mee te doen aan de Kinderboerderijen Actief Run
Een leuke sponsorloop op diverse kinderboerderijen.

24 mei 2018

@kiboActief