Nieuws

Marne Drukkers weer supporter van Actief Toer

Marne Drukkers zijn al sinds de start van de Kinderboerderijen Actief Toer supporter door mee te denken over aantrekkelijke drukwerkoplossingen die bijdragen aan een succesvolle actiemaand. Een aantrekkelijk tarief maakt het uitdragen van de boodschap ook eenvoudiger.
Ook in 2019 zetten zij hun expertise weer in om de kinderboerderijen te helpen!

Door naar actiepagina

Kinderzwerfboek supporter Actief Toer

Kinderzwerfboek is al jarenlang trouwe supporter van de kinderboerderijenactief Toer. Op ruim 125 kinderboerderij is een kinderzwerfboekstation te vinden.
Kinderzwerfboek stelt ook dit jaar voor kinderboerderijen die een kinderzwerfboekstation hebben en deelnemen aan de Kinderboerderijen Actief Toer een speciaal pakket beschikbaar:
Een voorleesboek en een pakket boeken voor in het kinderzwerfboekstation. Zo kan er eenvoudig tijdens de actiemaand een voorleesmoment georganiseerd worden.

door naar actiepagina

TilPellets stelt zakken ‘hooibrokken’ beschikbaar voor Actief Toer

TilPellets stelt zakken ‘hooibrokken’ beschikbaar
TilPellets uit Eelde produceert geperste pellets die bestaan uit 100% natuurlijk kruidenhooi en bevatten geen verdere toevoegingen. Hierdoor hebben de pellets een laag eiwitgehalte en worden de dieren er niet dik van. De pellets zijn volledig stofvrij, dus ook zeer geschikt voor dieren met een allergie. Ideaal voor snel hoefbevangen pony’s en de wat grotere dieren van kinder- en zorgboerderijen. Want zeg nou zelf; Wat is er leuker voor de bezoekers dan het onbeperkt kunnen voeren van de dieren, zonder complicaties voor de viervoeters?

TilPellets doneert aan deelnemers van de Kinderboerderijen Actief Toer 2019 een aantal 15 kg-zakken van deze hooibrokken. De kinderboerderij kan die zak overpakken in kleine zakjes en te koop aanbieden aan bezoekers om de aanwezige dieren te verwennen. De complete opbrengst van die verkoop kan ten goede komen aan het spaardoel van de kinderboerderij. Dit kan oplopen tot meer dan €30.

@kiboActief