Supporters 2019

Supporters
Supporters zijn belangrijk. De Kinderboerderijen Actief Toer 2019 heeft de volgende supporters:

Fonds 1818.
Fonds 1818 stelt een financiële garantie van €25.000,00 beschikbaar, bestemd voor de verdubbeling van de bijdragen voor de spaardoelen tijdens de crowdfundingsmaand – Kinderboerderij Actief Toer met een maximum van €1.000,00 per deelnemende kinderboerderij in het werkgebied van Fonds 1818.

Boerenvee
Het behoeft waarschijnlijk geen uitleg dat Boerenvee – als hét tijdschrift voor liefhebbers van boerderijdieren en andere hobbydieren – kinderboerderijen een warm hart toedraagt. Wij ondersteunen de crowdfundingsactie dan ook graag, door in ons tijdschrift ruimschoots aandacht aan dit initiatief te besteden en door gratis een drietal proefabonnementen op ons tijdschrift beschikbaar te stellen voor een like & win actie 


TilPellets

TilPellets uit Eelde produceert geperste pellets die bestaan uit 100% natuurlijk kruidenhooi en bevatten geen verdere toevoegingen. Hierdoor hebben de pellets een laag eiwitgehalte en worden de dieren er niet dik van. De pellets zijn volledig stofvrij, dus ook zeer geschikt voor dieren met een allergie. TilPellets doneert aan deelnemers van de Kinderboerderijen Actief Toer 2019 een aantal 15 kg-zakken van deze hooibrokken. De kinderboerderij kan die zak overpakken in kleine zakjes en te koop aanbieden aan bezoekers om de aanwezige dieren te verwennen. De complete opbrengst van die verkoop kan ten goede komen aan het spaardoel van de kinderboerderij. Dit kan oplopen tot meer dan €30.

Kinderzwerfboek
Kinderzwerfboek is al jarenlang trouwe supporter van de kinderboerderijenactief Toer. Op ruim 125 kinderboerderij is een kinderzwerfboekstation te vinden.
Kinderzwerfboek stelt ook dit jaar voor kinderboerderijen die een kinderzwerfboekstation hebben en deelnemen aan de Kinderboerderijen Actief Toer een speciaal pakket beschikbaar: Een voorleesboek en een pakket boeken voor in het kinderzwerfboekstation. Zo kan er eenvoudig tijdens de actiemaand een voorleesmoment georganiseerd worden.

Pic Nic is supporter van het VADERDAG ONTBIJT op 16 juni op deelnemende 5 kinderboerderijen Brinkhorst (Amersfoort), Parkhoeve Breda-Noord (Breda), Tanthof (Delft), Landzigt (Den Haag), Gagelsteede (Utrecht). Picnic zorgt voor het ontbijt en met een springkussen voor de ochtendgymnastiek voor de kleintjes. Aanmelden verplicht bij de kinderboerderij. Deelnameprijs €3 kinderen t/m 5 jaar, €5 voor kinderen ouder dan 5 jaar en volwassenen. Opbrengst voor spaardoel kinderboerderij. Er is een beperkt aantal plaatsen!

Marne Drukkers
Marne Drukkers zijn al sinds de start van de Kinderboerderijen Actief Toer supporter door mee te denken over aantrekkelijke drukwerkoplossingen die bijdragen aan een succesvolle actiemaand. Een aantrekkelijk tarief maakt het uitdragen van de boodschap ook eenvoudiger. Ook in 2019 zetten zij hun expertise weer in om de kinderboerderijen te helpen!

terug naar actiepagina

@kiboActief