Aeres Training Centre Barneveld supporter Kinderboerderijen Actief Toer

Een kinderboerderij kan een verbindende functie hebben in een wijk. Jong en oud, arm of rijk komt er in contact met dieren. Mensen komen naar de kinderboerderij om te leren, zich te vermaken en sociaal bezig te zijn. Kinderboerderijen zijn meer dan leuk; ze zijn belangrijk. Aeres Training Centre Barneveld weet dat. Daarom worden zij supporter van de Kinderboerderijen Actief Toer.

De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen. Tijdens deze crowdfundingsactie proberen kinderboerderijen de hele actiemaand juni lang, hun eigen spaardoel te realiseren. Dat doen ze met hulp van bezoekers, omwonenden, bedrijven en iedereen die de kinderboerderij een warm hart toedraagt. Tijdens de Kinderboerderijen Actief Toer spaart iedere kinderboerderij om een specifieke wens in vervulling te laten gaan. Van een nieuw dak op de paardenstal, educatief wandbord, speelattributen op erf tot een caviavilla. Of dat zin heeft, zo’n crowdfundingmaand? In de vier voorgaande edities van de Kinderboerderijen Actief Toer hebben de kinderboerderijen bijna €150.000 opgehaald.

Zij zijn supporter
Aeres Traning Centre Barneveld weet hoe belangrijk kinderboerderijen zijn. Daarom is Aeres Training Centre Barneveld supporter van de kinderboerderijen Actief Toer. Met een bijdrage stimuleert het opleidingsinstituut de spaardoelen van de deelnemende kinderboerderijen. Aeres Training Centre Barneveld zal op verschillende tijdstippen de actie promoten via de sociale media en het eigen blad HVBV.

 

20 februari 2018


Overig nieuws

@kiboActief