Boerderijs supporter Kinderboerderijen Actief Toer

Kinderboerderijen zijn een laagdrempelige ontmoetingsplek in de buurt waar jong en oud graag komt. Om een bezoek nog aantrekkelijker te maken bieden kinderboerderijen iets extra`s. Extra beleving maar soms ook extra lekkere versnaperingen.
Boerderijs is producent van lekker biologisch geproduceerde ijsjes. Boerderijs wil ook dit jaar de crowdfundingsmaand ondersteunen en wordt supporter van de Kinderboerderijen Actief Toer.

Spaardoelen
De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen. Tijdens deze crowdfundingsactie proberen kinderboerderijen de hele actiemaand juni lang, hun eigen spaardoel te realiseren. Dat doen ze met hulp van bezoekers, omwonenden, bedrijven en iedereen die de kinderboerderij een warm hart toedraagt. Tijdens de Kinderboerderijen Actief Toer spaart iedere kinderboerderij om een specifieke wens in vervulling te laten gaan. Van een nieuw dak op de paardenstal, educatief wandbord, speelattributen op erf tot een caviavilla. Of dat zin heeft, zo’n crowdfundingmaand? In de vier voorgaande edities van de Kinderboerderijen Actief Toer hebben de kinderboerderijen bijna €150.000 opgehaald.

Zij worden supporter

Boerderijs  wordt supporter van de Kinderboerderijen Actief Toer. Iedere kinderboerderij die meedoet aan de Kinderboerderijen Actief Toer krijgt een aantrekkelijk inkoop aanbod van biologisch ijs. Boerderijs zal het supporterschap promoten naar hun klanten, op de website en via sociale media.

29 maart 2018


Overig nieuws

@kiboActief