Treurniet Mengvoeders Supporter KB Actief Toer

Een kinderboerderij heeft een voorbeeldfunctie voor omgang tussen mens en dier. Jong en oud, arm of rijk komt er in contact met dieren. Mensen komen naar de kinderboerderij om te leren, zich te vermaken en sociaal bezig te zijn. Voor de dieren op de kinderboerderijen moet goed gezorgd worden. Treurniet Mengvoerders heeft  verstand van dieren en hun voer en is al vele jaren leverancier van diverse krachtvoerders op kinderboerderijen. Goede en verantwoorde voeding zijn de basis van succes, ook op een kinderboerderij. Daarom zijn ze supporter van de Kinderboerderijen Actief Toer.

 

De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen. Tijdens deze crowdfundingsactie proberen kinderboerderijen de hele actiemaand juni lang, hun eigen spaardoel te realiseren. Dat doen ze met hulp van bezoekers, omwonenden, bedrijven en iedereen die de kinderboerderij een warm hart toedraagt. Tijdens de Kinderboerderijen Actief Toer spaart iedere kinderboerderij om een specifieke wens in vervulling te laten gaan. Van een nieuw dak op de paardenstal, educatief wandbord, speelattributen op erf tot een caviavilla. Of dat zin heeft, zo’n crowdfundingmaand? In de vier voorgaande edities van de Kinderboerderijen Actief Toer hebben de kinderboerderijen bijna €150.000 opgehaald.

Zij worden supporter

Voer van Treurniet Mengvoeders worden ook op diverse andere verkooppunten verkocht. Tijdens de crowdfundingsmaand doneert Treurniet Mengvoeders kinderboerderijen een aantal zakken konijnenvoer. Dit voer wordt in kleine porties van 1 kg te koop aangeboden aan bezoekers voor hun eigen huiskonijn. Opbrengst van de verkoop is voor het spaardoel van de kinderboerderij. Met een bijdrage stimuleert de diervoederleverancier de spaardoelen van de deelnemende kinderboerderijen. Treurniet Mengvoeders zal op verschillende tijdstippen de actie promoten via eigen kanalen en sociale media.

 

 

 

 

 


Overig nieuws

@kiboActief