Halloween

29 Oct 2023, 12.00 - 16.00

Op zondag 29 oktober (12.00-16.00 uur) kun je griezelen bij Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof! Het hele terrein wordt spannend versierd en er zijn volop activiteiten! Durf jij langs te komen? 

Activiteiten 

De griezel-goochelaar Alex geeft doorlopend spannende voorstellingen. Verder staat er een knutsel-tafel vol met leuke spulletjes, en het kampvuur staat klaar zodat je marshmallows kunt roosteren.

Ben je nog niet geschminkt? Koop dan een schmink-muntje en ga naar de grote stal waar 3 dames klaar zitten om iedereen (vanaf 2 jaar) te schminken.

En als je het durft, kun je de griezeltocht over de waterspeeltuin lopen….

Kosten 

Voor € 2,50 kun je een activiteitenbandje kopen. Hiermee kan het kind aan alle activiteiten deelnemen, behalve het schminken. Een muntje voor schminken is € 2,50. De kleur van het muntje bepaalt hoe laat je aan de beurt bent, dus je hoeft nooit lang te wachten!

Nog veel meer activiteiten

Ook na Halloween is er nog vanalles te beleven op de kinderboerderij: van Hondenplonzen tot bezoek van Sinterklaas en van speurtochten tot een Kerstfeest met arrenslee, er is voor elk wat wils. Kijk voor alle info op www.kinderboerderijtanthof.nl


Overige evenementen

@kiboActief