Halloween in Lombardijen

28 Oct 2023, 17.00 - 20.00

Zaterdag 28 oktober slaan kinderboerderij De Kooi van Natuurstad, Bouwspeeltuin Maeterlinck, ATV Lombardijen Tuindersvereniging en SOL (Samen Ondernemend Leren) in het Huis van de Wijk, de handen weer ineen om een gezellig Halloweenfeest te organiseren. Het feest is speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Uiteraard zijn begeleiders van harte welkom. Om het extra griezelig feestelijk te maken, is het natuurlijk leuk als iedereen verkleed komt!

Tussen 17.00 en 20.00 uur kun je terecht op kinderboerderij De Kooi en de Bouwspeeltuin. Hier worden de strippenkaarten verkocht voor € 2,50 per stuk. Deze heb je nodig om mee te doen aan de activiteiten op de locaties.

Kom knutselen, maskers en spinnen maken, doe de griezelige voeltest en geniet van je zelfgemaakte mummie pizza. Luister naar spannende verhalen bij de verhalenverteller, laat de waarzegster je toekomst voorspellen, maar pas op voor de vuurspuwer. Opwarmen? Een kop warme pompoensoep doet wonderen!

Van 18.00 tot 20:00 uur kun je terecht bij ATV Lombardijen (de volkstuinvereniging aan de Maeterlinckweg) voor ‘trick-or-treat’. Durf jij de spannendste hororroute te nemen? Of ga je voor de griezeltocht met wat vriendelijkere heksen en spoken? Heb je een lampion? Neem ‘m dan mee, want je weet nooit wat je tegenkomt onderweg…

Als afsluiting van het feest is er van 19:00 tot  21:00 uur een Griezeldisco bij SOL in het Huis van de Wijk aan de Menanderstraat. Kom verkleed als heks of spook, dan ben je helemaal in stijl! De toegang is hier gratis, dus ben je ’s middags verhinderd: kom gerust langs om hier nog even uit je dak te gaan en de spoken te verjagen!


Overige evenementen

@kiboActief