Halloweenfeest

28 Oct 2023, 11.00 - 20.00

Op zaterdag 28 oktober wordt van 11.00 – 20.00 uur het jaarlijkse Halloweenfeest georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden.

Deze dag zijn er tal van activiteiten, zoals het uithollen van een pompoen met zo’n leuk gezichtje, het voorlezen van een spannend verhaal, deelname aan griezelige spelletjes, Loop door het spookhuis en doe mee aan de halloweenbingo! Ook zijn er diverse knutselworkshops voor kinderen. Iedereen die het Halloweenfeest bezoekt mag verkleed komen en maak kans op een spannende prijs! Er vindt tweemaal een verkiezing plaats van de mooist of engst verklede deelnemer. Ben je nog niet eng of mooi genoeg? Dan is het mogelijk om in de middag geschminkt te worden.

Halloween culinair (eet mee op de kinderboerderij)
Deze dag kan er echte pompoensoep en pompoencake gegeten worden. ‘s Avonds kan er in De Deel griezelig lekker gegeten worden. Voor jong en oud is er een passend menu uitgedacht. Trek in heksenbrij, kraaienoogjes of spinnenweb uit de pan? U kunt alvast een tafeltje reserveren!

Lampionnenoptocht
Kinderen kunnen overdag een mooie lampion maken. Om 19:00 uur start de lampionnenoptocht voor de jonge kinderen door de Veen- en Rietzoom, richting Verhage waar kinderen iets lekkers krijgen. Voor de echte durfal start om 19.00 uur een spannend verhaal in de boomgaard bij de vuurkorf, waarna de kinderen door de tuinen lopen. Daarna sluiten zij aan bij de lampionnenoptocht.

Het Halloweenfeest is vrij te bezoeken. Voor de activiteiten wordt wel een bijdrage gevraagd. Opgeven kan via de website.
Voor meer info: www.kinderboerderijgouda.nl of telefonisch: 0182-514219


Overige evenementen

@kiboActief