Interactieve lezing over duurzamer leven

03 Nov 2023, 20.00 - 21.30

Wil jij graag duurzamer leven, maak je je zorgen over onze planeet, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Kom dan vrijdagavond 3 november naar de interactieve lezing ‘De verborgen impact’ bij De Helderse Vallei.

Mireille Wille vertelt deze avond over onze impact op de planeet. “Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik een aantal jaren geleden voor mijzelf begonnen met een marketing- en communicatiebureau”, vertelt Mireille. “Nog meer producten verkopen of in de markt zetten, lukte me alleen steeds minder na het lezen van het boek ‘De verborgen impact’ van Babette Porcelijn. Dus ging ik op zoek naar ‘groene’ bedrijven. Ik werk nu alleen nog maar voor merken die een positieve impact hebben op onze wereld. Omdat ik al een paar jaar zowel persoonlijk als zakelijk in transitie ben, is er veel herkenbaar aan mijn reis en vind ik veel aanknopingspunten bij deelnemers van mijn interactieve lezing.”

Tijdens deze avond breng je onder andere je eigen impact in kaart met een handige tool en ontdek je waar je eigen slagkracht ligt om zelf (verder) te verduurzamen. Want als je weet waar de grootste problemen zitten, kun je pas echt effectief verduurzamen!

Deze interactieve lezing vindt vrijdag 3 november van 20.00 tot 21.30 uur plaats, is gratis en geschikt voor iedereen van 14 tot 104. Aanmelden is noodzakelijk via www.deheldersevallei.nl.


Overige evenementen

@kiboActief