Vakantie Activiteiten

08 Aug 2023, 10.30 - 15.30

Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 5e week van de zomervakantie
In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Kinderen kunnen dagelijks komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes,  pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Dagelijks
Speurtocht, iedere dag kunnen kinderen meedoen met de speurtocht naar vreemde dieren op de kinderboerderij.

Dinsdag 8 aug ,Activiteit voor stoere meiden en jongens, bushcrafting. Kinderen gaan zich in natuurkleuren schminken, een klein parcours afleggen (net, obstakels etc), een eigen pijl en boog maken en hier mee schieten op een doel, hout sprokkelen, een vuurtje maken met vuursteen, broodje bakken en een hut bouwen. Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Bijdrage € 7,50. Tijd: 10.30 – 12.30 uur.

Workshop foam vanaf 13.30 uur tot 15.30 uur, leuke workshop waarbij gewerkt wordt met foamklei en verschillende figuren/ dieren van verschillende materialen naar keuze om te versieren hiermee. Nieuw zijn onder andere prinsessen, piraten, hondjes, eenhoorns, dino’s en elfjes… Bijdrage afhankelijk van gekozen materiaal.

Woensdag 9 aug ( 11.00 – 12.30 uur) voor dierenvriendjes! Op deze ochtend kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar meehelpen met het verzorgen van de dieren samen met de dierverzorger, dieren knuffelen in de knuffelhoek, samen een leuk spel doen en knutselen. Afsluiting met een lekkere pannenkoek en een glas melk of ranja! Deelname kost € 8,00 er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen.

Donderdag 10 aug  Workshop creatief met schelpen tussen 11.00 – 15.00 uur.
Kinderen gaan met schelpen, zand en foam een fotolijstje, schatkistje of bloempotje versieren. Bijdrage afhankelijk van gekozen materiaal, € 3,95 – € 4,95.

Vrijdag 11 aug, wordt er ’s ochtends een Ezeltjesochtend georganiseerd tussen 11.00 – 12.30 uur. Kinderen gaan meehelpen met het verzorgen van de ezels, doen een spel, maken een leuke ezelknutsel en een ezelcupcakje! Vanaf 4 jaar. Bijdrage € 8,00 incl. ranja. Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen.

Workshop mozaïeken tussen 13:30 – 15.30 uur kunnen kinderen komen mozaïeken. Met foamklei wordt er gevoegd. Er kunnen uit verschillende materialen gekozen worden om te mozaïeken., fotolijstje, theelichthouder etc. Bijdrage € 5,95. Vanaf 4 jaar.

Voor alle activiteiten geldt:
Kinderen onder de zes jaar kunnen deelnemen onder begeleiding en hulp van een ouder of verzorger. Kinderen kunnen opgegeven worden bij voorkeur via de website. Voor een aantal activiteiten is er beperkt plek.

Voor meer informatie en opgeven:
Kinderboerderij De Goudse Hofsteden
0182-514219/ sandra@kinderboerderijgouda.nl www.kinderboerderijgouda.nl


Overige evenementen

@kiboActief