Vakantie Activiteiten

10 Aug 2023, 11.00 - 15.00

Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 5e week van de zomervakantie
In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Kinderen kunnen dagelijks komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes,  pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Dagelijks
Speurtocht, iedere dag kunnen kinderen meedoen met de speurtocht naar vreemde dieren op de kinderboerderij.

Donderdag 10 aug  Workshop creatief met schelpen tussen 11.00 – 15.00 uur.
Kinderen gaan met schelpen, zand en foam een fotolijstje, schatkistje of bloempotje versieren. Bijdrage afhankelijk van gekozen materiaal, € 3,95 – € 4,95.

Vrijdag 11 aug, wordt er ’s ochtends een Ezeltjesochtend georganiseerd tussen 11.00 – 12.30 uur. Kinderen gaan meehelpen met het verzorgen van de ezels, doen een spel, maken een leuke ezelknutsel en een ezelcupcakje! Vanaf 4 jaar. Bijdrage € 8,00 incl. ranja. Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen.

Workshop mozaïeken tussen 13:30 – 15.30 uur kunnen kinderen komen mozaïeken. Met foamklei wordt er gevoegd. Er kunnen uit verschillende materialen gekozen worden om te mozaïeken., fotolijstje, theelichthouder etc. Bijdrage € 5,95. Vanaf 4 jaar.

Voor alle activiteiten geldt:
Kinderen onder de zes jaar kunnen deelnemen onder begeleiding en hulp van een ouder of verzorger. Kinderen kunnen opgegeven worden bij voorkeur via de website. Voor een aantal activiteiten is er beperkt plek.

Voor meer informatie en opgeven:
Kinderboerderij De Goudse Hofsteden
0182-514219/ sandra@kinderboerderijgouda.nl www.kinderboerderijgouda.nl


Overige evenementen

@kiboActief