Vakantie Activiteiten

15 Aug 2023, 10.30 - 15.30

Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 6e week van de zomervakantie
In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Kinderen kunnen dagelijks komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kunnen kinderen  aangemeld worden. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes,  pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Dagelijks
Speurtocht, iedere dag kunnen kinderen meedoen met de speurtocht naar vreemde dieren op de kinderboerderij.

 

Dinsdag 15 aug, dreumesochtend
Voor de allerkleinsten organiseert de kinderboerderij een uurtje (10.30-11.30 uur) dierenknuffelen en ‘meehelpen’. De kinderen (tot 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en helpen met het voeren van de dieren. Dit onder begeleiding van een dierverzorger. Daarna maken ze een klein en eenvoudig knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 3,50. Er kunnen max 15 kinderen deelnemen. 1 ouder/ begeleider per kind.

 

Workshop foamklei
vanaf 13.30 uur tot 15.30 uur, leuke workshop waarbij gewerkt wordt met foamklei en verschillende figuren/ dieren van verschillende materialen naar keuze om te versieren hiermee. Nieuw zijn onder andere prinsessen, piraten, hondjes, eenhoorns, dino’s en elfjes… Bijdrage afhankelijk van gekozen materiaal.

 

Woensdag 16 aug kunnen kinderen tussen 13.30 – 15.00 uur geschminkt worden. Bijdrage € 3,50 per kind.

 

Donderdag 17 aug  ochtend ( 11.00 – 12.30 uur) voor dierenvriendjes! Op deze ochtend kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar meehelpen met het verzorgen van de dieren samen met de dierverzorger, dieren knuffelen in de knuffelhoek, samen een leuk spel doen en knutselen. Afsluiting met een lekkere pannenkoek en een glas melk of ranja! Deelname kost € 8,00 er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen.

 

Voor alle activiteiten geldt:
Kinderen onder de zes jaar kunnen deelnemen onder begeleiding en hulp van een ouder of verzorger. Kinderen kunnen opgegeven worden bij voorkeur via de website. Voor een aantal activiteiten is er beperkt plek.

Voor meer informatie en opgeven:
Kinderboerderij De Goudse Hofsteden
0182-514219/ sandra@kinderboerderijgouda.nl www.kinderboerderijgouda.nl


Overige evenementen

@kiboActief