Marijke Helwegen start Facelift Vosheuvel

Zaterdag 27 juni is door Marijke Helwegen op het Zomerfeest het Vosheuvel 2.0 project geopend. Met dit project moet €100.000 worden ingezameld voor de gefaseerde herinrichting van Stadsboerderij De Vosheuvel in de komende jaren. Filmpje van start actie met Marijke Helwegen

Waarom?
Met het Vosheuvel 2.0 project zal de komende periode het terrein opnieuw worden ingericht en eenheid worden gebracht in de identiteit en uitstraling van de stadsboerderij. Hiermee hopen zij de huidige bezoekers langer op de boerderij te laten verblijven, beter aan te sluiten bij de veranderende behoeften en wetgeving en meer eigen inkomsten te genereren, waarbij het welzijn van dier en mens voorop staat.

Wat?
Om De Vosheuvel nog toegankelijker te maken voor alle doelgroepen – kinderen, gezinnen, ouderen, mensen met een beperking, scholen – willen zij onder andere het volgende gaan realiseren:
–     speeltuin aanpassen zodat deze geschikt wordt voor kleine kinderen en een aparte speeltuin creëren voor iets oudere kinderen
–     meer zitgelegenheden
–     verkooppunt in de Hooiberg anders inrichten
–     aantal stallen en schuilhokken aanpassen
–     zichtbaarheid verbeteren
–     en nog veel meer…

Marijke opening

Hoe?
Hiervoor hebben zij u nodig! Om deze plannen te realiseren is een aanzienlijk bedrag nodig, dat de Vosheuvel onder andere bij elkaar willen krijgen door donaties van bezoekers en sponsoring en giften van bedrijven. Een speciale Vosheuvel 2.0 rekening is al geopend, waarop vanaf nu al kan worden gedoneerd: NL28RABO0179595245 ten name van St. Vrienden Stadsboerderij De Vosheuvel.

Heeft u vragen of ideeën, dan kunt u terecht bij Peter Coenen of Tamahra Massar, of stuur een mail naar: projectvosheuvel2.0@hotmail.com.

9 juli 2015

 


Overig nieuws

@kiboActief