TotaalVERS Supporter Kinderboerderijen Actief Toer

Een kinderboerderij heeft een voorbeeldfunctie voor omgang tussen mens en dier. Jong en oud, arm of rijk komt er in contact met dieren. Mensen komen naar de kinderboerderij om te leren, zich te vermaken en sociaal bezig te zijn. Een kinderboerderij is meer dan dieren. Er worden volop activiteiten georganiseerd en vele duizenden bezoekers ontvangen. Op een kinderboerderij gebeuren veel dingen tegelijk. Je proeft het aan alles, voor een optimale bedrijfsvoering zijn goede producten nodig.

TotaalVERS levert aan zorg en tevens kinderboerderijen als regionaal totaalleverancier een uitgekiend totaal verspakket voor de groot- en kleinkeuken. TotaalVERS staat voor ambachtelijke kwaliteit, diversiteit en flexibiliteit. Daarom willen zij de kinderboerderijen helpen en worden supporter van de Kinderboerderijen Actief Toer.

De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen. Tijdens deze crowdfundingsactie proberen kinderboerderijen de hele actiemaand juni lang, hun eigen spaardoel te realiseren. Dat doen ze met hulp van bezoekers, omwonenden, bedrijven en iedereen die de kinderboerderij een warm hart toedraagt. Tijdens de Kinderboerderijen Actief Toer spaart iedere kinderboerderij om een specifieke wens in vervulling te laten gaan. Van een nieuw dak op de paardenstal, educatief wandbord, speelattributen op erf tot een caviavilla. Of dat zin heeft, zo’n crowdfundingmaand? In de vier voorgaande edities van de Kinderboerderijen Actief Toer hebben de kinderboerderijen bijna €150.000 opgehaald.

Zij worden supporter

TotaalVERS levert al aan een aantal kinderboerderijen. De afgelopen jaren is gebleken dat er via (spontane) pannenkoekbak activiteiten in de crowdfundingsmaand veel extra inkomsten binnengehaald worden voor het spaardoel. Om nog meer geld en tijd te kunnen steken in de activiteiten stelt TotaalVERS 5 complete pannenkoekenpakketten beschikbaar (voor 60 pannenkoeken per pakket). Zo wordt bakken voor een mooi spaardoel nog makkelijker!
TotaalVERS zal op verschillende tijdstippen de actie promoten via eigen kanalen en sociale media. TotaalVERS draagt kinderboerderijen een warm hart toe, je proeft het aan alles!


Overig nieuws

@kiboActief